Trag fondacija logo

Prijava

Kompaniju, preduzeće ili osobu iz svog okruženja možete nominovati za ovogodišnji ciklus VIRTUS nagrade za filantropiju popunjavanjem odgovarajućeg prijavnog obrasca dostupnog OVDE.

Alternativno, odgovarajući obrazac u .docx formatu možete preuzeti u nastavku i popunjen poslati na mejl filantropija@tragfondacija.org.

Prijavni obrazac za VIRTUS Glavnu nagradu za doprinos kompanije na nacionalnom nivou

Prijavni obrazac za VIRTUS Nagradu za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje

Prijavni obrazac za VIRTUS Nagradu za malo i srednje preduzeće koje ima razvijenu strategiju društveno odgovornog poslovanja

Prijavni obrazac za VIRTUS Nagradu za malo i srednje preduzeće koje nema razvijenu strategiju društveno odgovornog poslovanja

Prijavni obrazac za VIRTUS Nagradu za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora

Prijavni obrazac za VIRTUS Nagradu za individualni doprinos filantropiji

Odgovarajući obrazac za prijavu potrebno je popuniti u celosti, a svu dodatnu dokumentaciju (fotografije, izveštaje i video materijale) možete dostaviti isključivo putem servisa za slanje i preuzimanje datoteka WeTransfer ili Dropbox.

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili imate nejasnoća u vezi sa konkursom ili prijavom, možete se obratiti zaposlenima u Trag fondaciji putem i-mejla: filantropija@tragfondacija.org ili telefona 011 783 9467.

Popunjeni obrazac i prateću dokumentaciju potrebno je poslati do 25.02.2021. godine.